"Operatiile estetice m-au transformat in monstru". Cum arata acest model dupa o interventie. FOTO

Ultima actualizare: 30-09-2012 05:09
Laura Summers

Laura Summers era dependenta de operatiile estetice pana intr-o dimineata cand s-a uitat in oglinda si a vazut un… monstru.

Modelul, care a cheltuit 60.000 de lire sterline (aproximativ 77.000 de euro) pe proceduri estetice, a spus: “M-am uitat in oglinda si am inceput sa tip. Am vazut un monstru care se uita la mine”.

Buzele ei erau de patru ori mai mari decat in mod normal, dupa ce a dat 200 de lire sterline pe o interventie care ar fi trebuit sa i le faca un pic mai generoase.

Incidentul s-a petrecut in urma cu doi ani, dar Laura a decis sa vorbeasca acum despre ce i s-a intamplat, ca sa atraga atentia asupra riscurilor pe care le prezinta procedurile estetice.

Laura Summers, care are acum 27 de ani, a facut prima operatie la 20 de ani, pentru ca la scoala a fost ironizata frecvent pentru aspectul ei exterior. Dar acum este decisa sa nu-si mai riste niciodata sanatatea.

In 2010, cand a facut injectia in buze care a transformat-o in monstru, Laura a simtit dupa cateva ore ca ceva era in neregula: “La inceput nu-mi simteam buzele, dar am crezut ca este un efect normal. Era ca si cum am fost la dentist si eram anesteziata”.

A doua zi era complet desfigurata. A sunat la clinica la care facuse interventia, iar medicul i-a spus ca “se mai intampla”. Laura a luat antibiotice luni intregi, dar a revenit foarte greu la aspectul ei de alta data.

Chiar si acum, la aproape doi ani de la interventie, buzele ei nu si-au revenit complet. “Am jucat Ruleta Ruseasca cu sanatatea mea si nu mai fac asta niciodata”, a spus Laura.

Lista cu operatiile estetice de 60.000 de lire sterline pe care le-a facut Laura:

- 4 operatii pentru marirea sanilor – 20.400 de lire sterline;
- 1 operatie pentru micsorarea sanilor – 7.000 de lire sterline;
- 2 operatii pentru modelarea nasului – 7.300 de lire sterline;
- 2 operatii pentru modelarea urechilor – 2.800 de lire sterline;
- 6 interventii pentru acoperirea ridurilor – 5.400 de lire sterline;
- 6 injectii cu Botox la buze – 2.400 de lire sterline;
- 3 injectii cu colagen la buze – 1.200 de lire sterline;
- Interventii pentru unghii si bronzare – 13.500 de lire sterline.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO