Oase și cenușă găsite în grădina unei femei din Botoșani. Concluzia sinistră a anchetatorilor

Ultima actualizare: 14-04-2019 07:45

Anchetă dificilă a procurorilor din Botoşani, care trebuie să lămurească dacă o femeie în vârstă de 36 de ani şi-a ucis pruncul nou-născut.

Procurorii au găsit în grădina femeii mai multe resturi osoase şi cenuşă. Între timp, suspecta a fost supusă unei expertize medicale, iar în funcţie de rezultate se va stabili dacă va fi sau nu acuzată.

Poliţiştii au ajuns la locuinţa femeii din comună Hudeşti după un apel al medicului din sat. El a realizat că femeia a născut singură acasă, iar copilul este dispărut.

Ajunşi la domiciliul mamei, anchetatorii au început să caute urme de rămăşiţe umane în locurile indicate chiar de ea. Oamenii din sat vorbesc de faptul că trupul copilului ar fi îngropat.

"S-a auzit că ar fi omorât copilaşul, că ar fi născut... Mai are un copil la grădiniţă sau în clasa 1", spune un vecin.

"În urmă cu patru zile ar fi născut sau ar fi făcut un avort spontan. S-a auzit că ar fi născut şi ar fi îngropat copilul”, spune alt vecin.

Tatăl suspectei a refuzat să dea declaraţii

Criminaliştii au răscolit sâmbătă locuinţa femeii, de unde au cules mai multe probe dintr-o anexă, dar şi resturi de oase şi cenuşa din grădină. Deocamdată anchetatorii nu ştiu dacă este vorba de o crimă, pruncucidere sau profanare de cadavre.

Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: "A fost deschisă o anchetă în acest caz. Colegii mei efectuează în continuare investigaţii astfel încât să poată stabili toate împrejurările în care a avut loc acest eveniment şi să fie dispuse măsuri în consecinţă."

Femeia a fost dusă la Maternitatea din Botoşani pentru a se stabili dacă a născut sau nu la termen. În funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri în cazul acesteia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO