Doi bărbați fără adăpost incendiați în UK. Poliția crede că victimele sunt români

22-06-2019 15:15


Politie

Un om fără adăpost a murit, iar un altul este în stare critică, după ce cortul în care se adăposteau a fost incendiat, în Marea Britanie. Poliția Metropolitană a lansat un apel pentru a putea identifica victimele care ar fi originare din România.

Incidentul a avut loc în estul Londrei pe 18 iunie. Victima decedată, care era în vârsta de 40 de ani, a suferit "arsuri pe aproape 100% din suprafața corpului", în timp ce al doilea bărbat, aropiat ca vârstă, a suferit răni grave după ce prelata sub care se adăposteau a fost curpinsă de flăcări. Supraviețuitorul se află în comă indusă în spital.

Poliția Metropolitană solicită ajutor pentru identificarea victimelor care ar fi originare din România. Doi bărbați au fost acuzați de tentativă de crimă.

"Acesta a fost un incident groaznic care a dus la pierderea unei vieți omenești, iar altul este în stare critică", a declarat inspectorul-șef Paul Considine.

Potrivit oamenilor legii, bărbații ar fi lucrat ca muncitori sezonieri în estul Londrei.

“Cine are informații despre cei doi sunt rugați să ne contacteze. Fac apel, mai ales, la comunitatea de muncitori din Europa de Est deoarece bănuim că victimele ar fi originare din România”, au mai declarat oamenii legii.

"Credem că omul decedat se numește Majea sau Manea, în timp ce al doilea om din spital din Essex ar putea fi numit Pedro sau Petra, dar din nou nu putem fi siguri că este corect."

Unul dintre suspecți, un bărbat în vârstă de 37 de ani, urmează să se prezinte sâmbătă în fața Curții Magistraților din Barkingside, în timp ce un suspect de 51 de ani a apărut vineri la aceeași instanță.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Sky News

VIDEO PROTVPLUS.RO