Momentul in care un elicopter se prabuseste in Brazilia, filmat de un pasager. Patru persoane, inclusiv o mireasa, au murit

Ultima actualizare: 10-07-2017 07:49
mireasa

Presa din Brazilia a publicat recent o inregistrare cu puternic impact emotional in care este surprinsa prabusirea unui elicopter. Aparatul de zbor ducea o mireasa la nunta.

Filmarea cu o mireasa din Brazilia, care se afla la bordul unui elicopter, impreuna cu alte 3 persoane, chiar cu cateva minute inainte ca aeronoava sa se prabuseasca, a fost facuta publica. In urma incidentului, 4 persoane au decedat, inclusiv fratele miresei.

In decembrie 2016, Rosemeire Silva Nascimento, in varsta de 32 de ani, urma sa se casatoreasca cu logodnicul ei Udirley Narques Damasceno, in varsta de 34 de ani. Pentru a-si surprinde cei 300 de invitati, ea a vrut sa isi faca intrarea la propria nunta cu ajutorul unui elicopter, relata The Sun.

Totusi, cu cateva minute inainte sa aterizeze, iar Rosemeire se sa casatoreasca, elicopterul s-a prabusit. In afara de ea, au mai murit alte 3 persoane. Mirele a intrat in stare de soc atunci cand a aflat ca viitoarea lui sotie a murit.

Carlos Eduardo Batista, organizatorul acestui eveniment, si care stia despre surpriza declarase ca Damasceno nu avea nicio idee despre ca urma sa faca Rosemeire.

Au mai decedat fratele ei, Silvano Nascimento da Silva, fotograful oficial de la nunta, Nayla Cristina Nevees Lousada, care era insarcinata in 6 luni si Peterson Pinhero, pilotul.

Agentia Nationala pentru Aviatia Civila a emis un comunicat: “Aeronova, in urma inspectiei tehnice, avea un certificat valabil si era capabila sa zboare cu 3 oameni la bord, plus pilotul.”

Un localnic, Rubens Pires, in varsta de 36 de ani, a fost martorul incidentului. El declarase: “Pilotul a incercat de doua ori sa aterizeze. Elicea s-a oprit subit si elicopterul s-a prabusit. S-a auzit un zgomot al ciocnirii aeronavei cu copacii.”
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO