O vedetă Youtube a murit după ce a sărit de la 50m. Parașuta nu i s-a deschis

Ultima actualizare: 09-08-2019 12:53
O vedetă Youtube a murit după ce a sărit de la 50m. Parașuta nu i s-a deschis
Facebook.com

O vedetă Youtube a murit după ce a sărit de pe hornul unei fabrici de ciment, din Spania, iar parașuta nu i s-a deschis. Ruben Carbonell intenționa să filmeze un material pentru canalul său Youtube.

Bărbatul de 29 de ani s-a urcat pe hornul fabricii și intenționa să sară cu parașuta, însă aceasta nu s-a deschis și a căzut în gol de la aproximativ 50 de metri, suferind răni incompatibile cu viața, scrie The Mirror

Cel care a alertat autoritățile a fost prietenul youtuberului. Odată ajunși la locul tragediei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Carbonell.

În urma incidentului, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili modul în care Carbonell și prietenul său au putut intra pe proprietatea fabricii și cum s-au cățărat pe horn.

Ruben Carbonell este cunoscut pentru materialele în care se filmează practicând sporturi extreme sau făcând sărituri riscante.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO