O tanara s-a sinucis de teama ca va fi parasita de iubitul ei. Ce mesaj i-a lasat cu cateva minute inainte sa isi ia viata

14-01-2016 13:52


Suk Yin Cheng

O tanara de 20 de ani, creatoare de moda, s-a sinucis dupa ce a crezut ca se iubitul ei va fi fortat sa accepte o casatorie aranjata si astfel, o va parasi.

Completa ravasita, tanara a decis sa se arunce in fata unui camion, insa cu cateva minute inainte de a face acest gest i-a lasat iubitului ei un mesaj: "Te iubesc, fac asta pentru tine".

Suk Yin Cheng avea o relatie de doi ani cu Kahil Mohammad, un tanar de origine musulmana. Insa, tanara isi facea griji ca familia acestuia l-ar obliga sa accepte o casatorie aranjata cu o alta femeie. Suk isi exprimase ingrijorarile in niste discutii avute cu prietenii, dar iubitul aceseia sustine ca nu a existat niciodata o astfel de discutie si nu inteleg de unde ar fi tras aceasta concluzie tanara.

Tanara n-a suportat ideea de a-si pierde dragostea vietii, asa ca a facut un gest extrem. Conform anchetatorilor care au investigat moarta tinerei, ntr-o seara, in loc sa se duca la parinti acasa, Suk a decis sa schimbe directia, a tras pe dreapta si si-a sunat iubitul.

"Mi-a spus ca ma iubeste si ca face asta pentru mine. Nu mi-am dat seama despre ce vorbeste" a declarat Mohammed, conform Telegraph.

Autoritatile care au investigat moartea tinerei au ajuns la concluzia ca aceasta a decis sa se arunce in fata unui camion, intr-un act de suicid, fiind puternic tulburata.

Anchetatorii mai spun ca tanara nu avea probleme psihice si nici nu au gasit urme de substante interzise in organism la data decesului.

Unchiul ei, Michael Cheng, a fost devastat de veste si spune ca aceasta era mereu optimista, vesela si visa sa ajunga un designer de moda celebru.


"Inca ne este greu sa intelegem de ce a facut asta, este un gest care nu o reprezinta. Toata familia este indurerata".


 

Sursa: Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO