Tentativa de sinucidere invaluita in mister la Pitesti. O tanara de 27 de ani, mama a doi copii mici, a incercat sa-si puna capat zilelor desi, aparent, nu avea niciun motiv sa-si doreasca moartea.

Ciudat este ca incidentul s-a produs in locuinta unei prietene unde tanara mersese in vizita. Prabusita de la etajul 5 al blocului, femeia a ajuns la spital in stare extrem de grava.

Cu un copil de 5 luni si altul de 7 ani, tanara parea fericita. De loc din Dambovita, ea locuieste cu chirie in Pitesti, unde sotul ei este jandarm. De dimineata si-a lasat copiii cu tatal si a mers sa bea o cafea la prietena ei cea mai buna. Acolo a incercat sa-si ia viata.

Martor: "Era acolo, jos, prietena ei o tinea de cap si plangea si se vaita. Si au venit toti aici, a venit si SMURD-ul."

Tanara a ajuns in mainile medicilor care au constatat ca are fracturi grave.

Tudor Ionescu, UPU Arges : "Este vorba despre un politraumatism, traumatism cranio cerebral minor nivelul 1. in momentul de fata este constienta, cooperanta. A suferit traumatism de torace si abdomen forte, contuzii de bazin, probabil si cu fractura, ambele membre, gambe, bilateral, polifracturate"

Vecinii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce s-a intamplat. O femeie care o cunoaste mai bine spune ca cei doi soti nu se ajungeau cu banii.

Reporter: Aveau probleme cu banii ?
Rodica Peagu: Cam asa ceva, cu banii, da.
Reporter: Platea chirie mare ?
Rodica Peagu: Pai plateau 7 milioane dupa cum am inteles eu acum cativa ani de zile si afara de utilitati, cum e la bloc.Reporter: Aveau datorii si la banca ?
Rodica Peagu: Da.

Vecin: "Era o femeie cuminte, era o femeie calculata, nu avea ganduri de sinucidere. "

Sotul femeii a ajuns la spital imediat ce a aflat despre nenorocire. I s-a facut rau cand a auzit ca nevasta lui ar putea ramane infirma. Specialistii spun ca va avea nevoie de terapie ca sa poata marturisi ce o framanta si sa treaca peste aceasta trauma.