O tanara din Argentina, violata si torturata, intr-un ritual de exorcizare grotesc. Familia a pus totul la cale


Ultimul update: Luni 24 August 2015 07:05
Data publicarii: Vineri 21 August 2015 17:57
Categorie: Stiri Socante
adolescenta exorcizare

O tanara din Argentina se zbate intre viata si moarte dupa ce abia a scapat dintr-un ritual de exorcism grotesc, pus la cale chiar de sora ei.

O adolescenta de 16 ani a trait cea mai cumplita experienta din viata ei. Aceasta a fost violata de mai multi tineri, apoi i-au scos ochii, intr-un asa zis ritual de exorcizare, condus de sora ei. Fata abia a scapat cu viata si se zbate intre viata si moarte pe patul de spital.


Ritualul de exorcizare a fost aranjat de familia tinerei, care a crezut ca aceasta este posedata de spirite malefice si a incercat sa "o curete".

Atacul brutal a avut loc in oraselul General Pinedo, in provincia Chaco, din nordul Argentinei. In timpul ritualului barbar, condus de un pastor, la cerinta familiei, tanara a fost violata de mai multi barbati, iar la final, sora i-a scos ochii cu un cutit, la cererea pastorului, asa cum a declarat in fata politistilor.


Politia a arestat-o pe sora acesteia, care a declarat ca n-a vrut decat sa ii faca bine surorii ei mai mici, care era posedata de diavol, dupa ce ar fi avut viziuni cu capre. Sora fetei a declarat ca a crezut ca durerea va alunga demonii si de aceea si-a suspus sora la o astfel de tortura.


Conform Daily Mail, politia desfasoara o ancheta pentru a aresta un grup de barbati care a participat la evenimente si sunt acuzati de viol. Politistii au declarat ca inclusiv parintii erau convinsi ca fiica lor este posedata si ca spirite malefice au pus stapanire pe ea, insa este neclar cum au ajuns la aceasta decizie ingrozitoare, de a o tortura pe tanara.

 

The exorcism was ordered by a PASTOR in Argentina

Posted by Daily Mail on Friday, August 21, 2015

"Este prima data in 22 de ani de cariera cand vad asa ceva. Si procurorul a spus acelasi lucru, ca n-a mai vazut asa ceva, este greu de explicat cum poata o adolescenta sa pateasca asa ceva" a spus comisarul Pablo Almiron.


Adolescenta ramane internata in spital, cu rani grave, sub observatia medicilor.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO