O tanara de numai 23 de ani a fost gasita moarta de iubitul ei. Prima ipoteza: asfixiata din cauza unei sobe defecte

Ultima actualizare: 26-11-2014 07:00

O tanara de numai 23 de ani, studenta la Arte, s-a stins sambata seara la Iasi, cel mai probabil din cauza monoxidului de carbon de la o soba defecta.

Iubitul ei este cel care a gasit-o fara suflare si a sunat disperat dupa o ambulanta. Din pacate insa, medicii nu au mai putut face nimic ca sa o salveze. Trupul neinsufletit a fost preluat de legisti, pentru efectuarea necropsiei.

Diana si Mihai erau iubiti si locuiau impreuna de aproape 2 ani. Tanara de 23 de ani, era singura acasa, cand s-a intamplat nenorocirea. Mihai a ajuns prea tarziu ca sa isi mai salveze iubita...

Vecin: "S-a asfixiat o fata de la monoxid de carbon, de la soba. Ar fi avut un opritor si probabil cand a aprins soba a uitat sa traga opritorul. Baiatul era cuminte, linistit, stiu ca erau prieteni, erau pictori amandoi."

Uniti de aceeasi pasiune - pictura - cei doi erau studenti la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi. Cunoscutii lor spun ca se iubeau mult si chiar se gandeau sa-si uneasca destinele. Soarta insa nu a fost de partea lor.

La fata locului a venit un echipaj al ambulantei, mai multi politisti si criminalisti.

Luminita Bodrum, medic Ambulanţă Iaşi: "S-au instituit manevrele de resuscitare, timp de o ora, din pacate fara rezultat...fiind scoasa din mediul toxic mult prea tarziu pentru a putea fi salvata. Dupa declaratiile anturajului, pare sa fie intoxicatie cu monoxid de carbon."

Cadavrul a fost dus la morga, pentru autopsie. Numai dupa ce vor fi gata rezultatele, anchetatorii vor putea stabili in ce conditii a murit tanara.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO