O tanara de 16 ani a mers cu doi barbati acasa, acum ambii au fost arestati preventiv. Principalul suspect are 5 copii acasa

08-02-2016 17:19

Doi barbati au ajuns in arest la Iasi. Unul dintre ei este acuzat ca a sechestrat si violat o adolescenta de 16 ani, iar celalalt este considerat complice, pentru ca in casa lui s-a intimplat totul.

Localnicii spun ca tanara de 16 ani este din alt sat si ar fi venit in vizita la un prieten. Aici, se pare ca adolescenta i-ar fi cunoscut si pe cei doi barbati. Rudele sustin ca fata ar fi mers de bunavoie cu ei. Acum, cei doi barbati au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Faptasul, in varsta de 38 de ani este acuzat de viol si lipsire de libertate. Iar prietenul sau, de 34 de ani, este acuzat de complicitate, pentru ca l-a lasat pe acesta singur in casa lui cu adolescenta. Anchetatorii spun ca individul a tinut-o pe fata sechestrata pe fata toata noaptea, timp in care a violat-o de trei ori si abia in zori, cand amicul acestuia s-a intors acasa, adolescenta a reusit sa scape.

Oamenii din sat spun ca in seara in care a avut loc fapta, tanara ar fi petrecut impreuna cu cei doi barbati, in locuinta unui al treilea satean. Apoi, spun rudele barbatului acuzat de viol, adolescenta ar fi plecat de bunavoie acasa la unul dintre ei. Acolo s-a petrecut violul.

Principalul suspect are 38 de ani si cinci copii mici acasa. A recunoscut in fata sotiei ca a intretinut relatii intime cu victima, dar nu i-a pomenit ca era vorba de un viol.

Adolescenta este consiliata psihologic pentru a trece peste trauma. Rudele barbatului acuzat de viol ii iau, fireste, apararea acum. "Am auzit ca s-a intampla o nenorocire cu dansa, uite ca are cinci copii, vai de capul ei. Fata normal ca a fost de accord. Si normal ca este nevinovat."

Daca cei doi vor fi gasiti vinovati, pot fi condamnati la ani grei de puscarie.

Tags: viol, sat, iasi,


VIDEO PROTVPLUS.RO