O tânără a murit după ce și-a scăpat telefonul în cadă. Al 5-lea caz în ultimul an


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 22:41
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 13:32
Categorie: Stiri Socante
rusia

O tânără în vârstă de 20 de ani din Rusia a murit electrocutată, după ce a scăpat în cadă telefonul pe care îl ținea la încărcat.

Trupul tinerei a fost găsit de mama în vârstă de 48 de ani, care se întorsese de la muncă. Când a văzut că fiica nu îi răspunde, s-a uitat după ea în baie.

„Am văzut-o pe Anastasia într-o cadă goală. Într-o mână ținea telefonul și cealaltă era cu mâna pe priză. Am crezut că doar a leșinat. Am chemat ambulanța, dar au declarat-o moartă”, a spus femeia.

Tânăra a murit electrocutată, relatează Moskovsky Komsololets, conform Daily Mail.

Este al cincilea astfel de caz care a avut loc în Rusia în ultimul an.

La începutul anului, Yulia Vysotskaya, o tânără în vârstă de 14 ani, a murit în timp ce își folosea telefonul lăsat la încărcat, în timp ce era în cadă. O soartă similară a avut-o în decembrie 2018 și Irina Rybnikova, în vârstă de 15 ani, care a scăpat telefonul în apă.

Potrivit inginerului Andrei Stanovski, „relaxarea în baie cu telefonul, în timp ce dispozitivul e la încărcat, este similar cu a juca la ruleta rusească.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO