O sclava sexuala si-a mancat fara sa stie copilul de 1 an, dupa ce jihadistii l-au ucis si l-au gatit. Dezvaluiri uluitoare

Ultima actualizare: 01-07-2017 07:26
isis

O femeie din randul credinciosilor yazidi, luata sclava sexuala de catre fanatici ISIS in Iraq, a trecut prin momente infioratoare in captivitate, unde a fost infometata.

Femeia a fost tinuta captiva intr-o celula timp de mai multe zile, fara apa si mancare, dupa care a primit mancare, fara sa banuiasca ce afla in farfurie. Conform politicianei Vian Dakhill, jihadistii i-au ucis fiul in varsta de un an, au gatit carnea si i-au strecurat-o in orez. Femeia a mancat fara sa stie.

"Una dintre femeile pe care am reusit sa le recuperam de la ISIS a povestit ca a fost tinuta intr-o celula timp de 3 zile fara apa si mancare. Apoi i-au adus o farfurie cu orez si carne. A mancat pentru ca era infometata. Cand a terminat i-au spus: "Ti-am gatit fiul de 1 an si ti l-am adus, asta ai mancat"", a afirmat parlamentarul Dakhill la postul egiptean Extra News, conform Daily Mail.

Jurnalistul a fost nevoit sa ia o pauza pentru a-si sterge lacrimile in timp ce auzea detaliile infioratoare.

Dakhill a dezvaluit mai multe atrocitati comise de gruparea extremista, care este in retragere in nordul Iraqului, dupa o ofensiva a Statelor Unite.

"O fata a spus ca i-au luat sase surori. Cea mai mica, de 10 ani, a fost violata pana la moarte in fata tatalui si surorilor ei. De ce acesti salbatici ne fac asa ceva?", a mai spus parlamentarul.

Minoritatea Yazidi, una dintre cele mai vechi comunitati etnice si religioase din Irak se confrunta cu executii in masa din cauza unor mistificari potrivit carora acestia ar fi "servitori ai diavolului".

Aceasta religie antica a fost fondata de un anume seic Ummayyad, in secolul XI, fiind derivata din zoroastrim, crestinism si islam. Aceasta a preluat elemente de la fiecare dintre aceste religii, fara sa devina insa una din religiile abrahamice, fiind considerata mai degraba o secta.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO