O rusoaică a încercat să "îmblânzească" un criminal. Ce a făcut apoi bărbatul e oribil

09-02-2021 16:20


S-a cuplat cu un ucigaș sexual cunoscut în închisoare, crezând că îl poate îmblânzi. Bărbatul i-a omorât cu sânge rece fiica

O femeie din Rusia a început o relație cu un ucigaș sexual condamnat pe care l-a cunoscut în închisoare, crezând că poate să-l ”îmblânzească”, dar nu a făcut decât să-i ofere acestuia ocazia de a-i omorî cu sânge rece fiica de 13 ani.

 

Gardianul de penitenciar Warder Ekaterina Șolokova, de 40 de ani, se afla din 2019 într-o relație cu Nikita Silnov, de 33 de ani, pe care l-a cunoscut chiar în închisoare.

Bărbatul a făcut 11 ani din pedeapsa de 15 ani de închisoare primită pentru un viol urmat de crimă, scrie The Sun.

Săptămâna trecută, femeia din Nelidovo, oraș din regiunea Tver, a lăsat-o pe fiica sa Viktoria, în vârstă de 13 ani, în grija iubitului în timp ce ea se afla în spital.

La un moment dat, Ekaterina a primit un telefon de la fiica sa, care i-a spus că iese să plimbe câinele, dar apoi nu i-a mai răspuns la mesaje. Femeia și-a sunat atunci concu binul, dar nici acesta nu i-a răspuns la telefon.

Îngrijorată, a alertat poliția, iar oamenii legii au găsit în apartament cadavrul fetei, care a fost omorâtă prin sugrumare cu o eșarfă.

Legiștii încearcă să afle dacă fata a fost și violată înainte de a fi ucisă cu sânge rece.

Ucigașul a fugit și este acum căutat de autorități. Din apartament lipseau laptopul, cardurile de credit și haina de blană a Ekaterinei.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO