O româncă a plecat în Spania pentru a-şi reface viaţa cu bărbatul visurilor ei, dar a ajuns într-un coşmar


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 21:08
Categorie: Stiri Socante
viol strada

Salvare în ultima clipă pentru o româncă stabilită în Italia, dar care s-a mutat în Spania sperând să-şi găsească marea iubire.

O tânără de 18 ani din România, stabilită în Italia, a plecat în Spania, convinsă de un compatriot cu care a dsicutat pe Facebook, scrie Corriere di Ragusa. Omul, cu care avusese o relaţie în trecut, a convins-o că vor începe o viaţă nouă în Girona. Dar, când tânăra a ajuns acolo, a descoperit că bărbatul era căsătorit.

Mai mult, omul îşi punea atât soţia, cât şi o altă româncă, să se prostitueze, chiar în locuinţa sa. Fata a fost violată imediat ce a sosit, apoi bărbatul a forţat-o să ia droguri şi a exploatat-o sexual. I-a confiscat telefonul, pentru ca tânăra să nu poată cere ajutor, dar fata mai avea un mobil pe care îl ţinea ascuns.
Cu ajutorul acestuia a contactat un prieten din Italia, care a apelat la carabinierii. Aceştia au alertat prin Interpol poliţia spaniolă, care a eliberat-o pe româncă, după un coşmar ce a durat 48 de ore.

Fata s-a întors în Italia, unde locuieşte mama sa, iar bărbatul este acuzat acum de proxenetism, viol şi trafic de persoane.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO