O prezentatoare TV a dezvăluit că a fost violată în adolescență

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Padma Lakshmi
Getty

O prezentatoare TV din Statele Unite ale Americii a mărturisit că a fost violată în adolescență, însă abia 30 de ani mai târziu a îndrăznit să vorbească despre incidentul care a traumatizat-o.

Padma Lakshmi a explicat, într-un editorial publicat în New York Times, că nu a putut vorbi până în acest moment despre incidentul marcant pentru că se simțea rușinată și vinovată, scrie BBC News.

Starul TV a mai adăugat că starea de vinovăție este motivul pentru care multe femei agresate refuză să vorbească despre tragediile prin care au trecut.

 

Gazda unui show culinar a povestit că, în adolescență, iubitul său de atunci a agresat-o în timp ce se aflau în apartamentul lui: “Am adormit în apartamentul lui, iar în momentul în care m-am trezit, el se afla deasupra mea.

L-am întrebat, speriată, ce are e gând să facă, iar el mi-a spus să stau liniștită și că mă va durea doar pentru scurt timp. L-am implorat să se oprească, însă nu m-a ascultat”.

Femeia a și povestit că nu a spus nimănui prin ce a trecut, fiindu-I rușine și simțindu-se vinovată pentru tot ce se întâmplase.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO