O poveste care te va revolta. De ce uraste o femeie Biserica Catolica si pe Mos Craciun

09-11-2011 08:07


violata de Mos Craciun

Costumat in Mos Craciun, cu o fetita in brate – este imaginea preotului catolic Wilfred Baldwin, care o va urmari toata viata pe o femeie de 47 de ani.

In copilarie, ea a fost violata de acest preot, iar ieri, dupa zeci de ani, a castigat, in sfarsit un proces impotriva Bisericii Catolice.

Nu suport Craciunul pentru ca acest preot s-a folosit de sarbatoare si de imaginea mosului pentru a abuza de mine”, a spus femeia.

Acum are trei copii, o cariera, dar inca o urmaresc imaginile care i-au distrus copilaria, are cosmaruri si de cateva ori a incercat sa se sinucida.

Femeia a spus ca a fost violata de preotul Wilfred Baldwin doi ani la rand, de Craciun, in perioada in care, impreuna cu fratii ei, a stat in casa de copii ce apartinea bisericii.

Preotul costumat in Mos Craciun i-a spus ca trebuie pedepsita pentru comportamentul ei si a abuzat-o sexual. Femeia spune ca nu a fost singurul copil abuzat si ca maicutele stiau exact ce facea preotul.

Mai mult, dupa ce o viola, preotul o oblige sa puna bani in cutia milei, spunand ca asa i-a spus Dumnezeu.

Ieri, aceasta femeie, dar si alte victime ale acestui preot, au castigat procesul impotriva Bisericii Catolice din Marea Britanie, care ar putea sa plateasca despagubiri in valoare de milioane de euro.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO