O masina s-a rupt in doua la PROPRIU dupa un accident violent, in Hunedoara. Doua oameni au murit pe loc

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03

Accident cumplit pe o sosea din judetul Hunedoara. Un sofer care gonea nebuneste, dupa cum spun martorii, a derapat cu masina pe carosabilul umed, a intrat pe contrasens si s-a izbit de o alta care circula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat una dintre masini s-a rupt in doua, iar cealalta a fost proiectata in camp. Ambii soferi au pierit pe loc.

Teribilul accident s-a petrecut in zori, pe drumul national dintre Simeria si Petrosani. Cel care a provocat accidentul avea viteza extrem de mare, spun martorii. Masina pe care a conducea a derapat pe soseaua ca un patinoar, a intrat pe contrasens si s-a izbit puternic de un autoturism care mergea regulamentar. Ambii soferi - unul de 48 de ani, celalalt de 46 - au murit pe loc.

"Fiind drumul drept, a mers cu viteza, au derapat se vede clar, a fost lovit in roata din dreapta fata, probabil s-a rasucit pe sosea si s-a lovit frontal de masina cealalta", a spus un martor, Romeo Raduta.

Masina celui care a provocat accidentul, un autoturism foarte vechi, s-a rupt pur si simplu in doua. Cealalta masina a fost proiectata pe camp. Soferul care a pierit nevinovat, cel de 46 de ani, era din Caras Severin si mergea la un targ auto sa vanda niste cauciucuri vechi.

"A venit tare si probabil cel din dreapta a franat si a ajuns in sant. A murit nevinovat", a spus un martor.

"Se pare ca viteza a condus la acest tragic accident de circulatie. Carosabilul era umed, ceata nu era", a spus Florin Tat, IPJ Hunedoara.

"Autoturism distrus 100 la suta, unul dintre ele rupt in doua", a informat maiorul Marius Pacurar.

Trupurile celor doi soferi au fost transportate la serviciul de medicina legala pentru necropsie, iar politistii au deschis o ancheta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO