O mare de oameni au condus-o pe ultimul drum pe fata din Sibiu, ucisa din gelozie. Ce se intampla cu agresorul

04-03-2015 16:48

Un sat intreg a plans-o, miercuri, pe tanara de 26 de ani, din judetul Sibiu, ucisa in mod bestial de barbatul care facuse pentru ea o pasiune obsesiva.

Simona a fost imbracata pentru ultimul drum in rochie alba, cu voal, verigheta si buchet de mireasa in maini. A ramas in urma o durere nesfarsita a parintilor care sperau sa-si vada fiica in fata altarului, la brat cu alesul inimii, un tanar care o iubea nespus si care o si ceruse in casatorie.

Tanara ucisa in urma cu patru zile a fost inmormantata in satul ei natal, in cimitirul de langa biserica unde Simona mergea adesea sa se roage. Drumul si ulitele satului Richis au fost prea inguste pentru marea de oameni veniti sa o conduca pe fata la groapa. Cu totii se pregateau de nunta, pentru ca tanara avea un iubit cu care facea planuri de casatorie. Fata a sfarsit insa brutal de mana unui alt barbat, in varsta de 30 de ani, care facuse o psihoza pentru ea si care parca si-a pierdut mintile cand tanara l-a respins.

Suspectul, care, dupa crima, a incercat si el sa-si ia zilele, se afla inca in spital, dar in curand va da socoteala pentru oribila lui fapta.

O mare de lacrimi si o mare de flori au insotit-o pe Simona in drumul spre biserica unde duminica de duminica ea mergea sa se roage. La 26 de ani, se visa mireasa in fata altarului, la bratul barbatului pe care il alesese deja.

Tocmai pentru ca avea o relatie stabila, tanara nu a raspuns insistentelor cu care un barbat de 30 de ani a curtat-o in ultimii doi ani. Erau vecini in blocul din Medias unde fata si-a cumparat un apartament. Lururile insa au degenerat pas cu pas: dupa flori si mesaje de dragoste au urmat pande si apoi amenintari cu moartea - semn ca pasiunea pentru ea era deja patologica.

"Gestul nesabuit al acestui om nu poate insemna iubire, nu are legatura nici cu iubirea, nici cu credinta", a spus Marius Bacila, preot.

Barbatul acuzat de aceasta cumplita crima este inca in spital, urmare a incercarii sale de a se sinucide. Medicii spun ca in cel mult o saptamana va fi complet refacut, dar pana atunci e pazit zi si noapte de un politist.

"Cand starea de sanatate ii va permite, il vom audia si vom cere si expertiza medico legala ca sa vedem daca a avut discernamant. Dar cred ca avem suficiente probe la dosar ca sa cerem arestarea lui", a spus Adriana Sandru, Tribunalul Sibiu.

Barbatul ar purtea scapa de pedeapsa doar daca se constata ce este bolnav psihic si nu a judecat in momentul crimei. Pana acum, insa, nu a dat niciodata semne de nebunie. Cunoscutii spun insa ca avea probleme serioase cu alcoolul si ca era un consumator inrait.


VIDEO PROTVPLUS.RO