O mamă și-a ucis copilașii, crezând că sunt posedați de Diavol. Unde i-a îngropat

17-03-2019 15:05


María Gombau

O tânără din Spania și-a ucis cei doi copii, un băiețel de 3 ani și jumătate și o fetiță de numai 5 luni, pe motiv că ar fi posedați de Diavol.

María Gombau Mensua trăia împreună cu cei doi copii, Amiel și Rachel, și cu soțul ei de origine belgiană, Gabriel Salvado, în condiții insalubre, fără lumină și fără apă, într-o casă părăsită de la marginea orașului Valencia, scrie El Mundo.

Cei doi se prezentau ca fiind hipioți și se declarau împotriva sistemului social.

Moartea celor doi copii a fost provocată de lovituri, corpurile lor fiind îngropate în curtea casei din Valencia.

În prezent, femeia este internată într-o clinică psihiatrică, urmând ca un specialist să determine dacă aceasta are discernământ, pentru a putea fi judecată pentru faptele sale.

Maria era o activistă convinsă, ea militând pentru ecologism, împotriva tăierilor de păduri și în favoarea triburilor indigene sud-americane, iar participarea la numeroase proteste i-au adus câteva condamnări.

Apropiați ai femeii au declarat în fața polițiștilor că Maria a renunțat să-și ia tratamentul pentru problemele psihice pe care le avea, aceasta părând deseori să fie deconectată de la realitate.

Potrivit unor surse, citate de El Mundo, femeia a mai încercat să-și asasineze fiul. Tatăl copiilor a confirmat, de asemenea, că ea credea că fiul ei este posedat de Diavol și l-a aruncat într-o fosă septică, de unde el a reușit să-l scoată.

În plus, se pare că Maria era extrem de superstițioasă, credea în extratereștri și consuma des substanțe dopante, astfel că mama ei era cea care se asigura ca celor doi copii să le fie asigurată hrana și alte lucruri de care aveau nevoie.

Tot ea a fost cea care a primit un ultim mesaj pe telefon de la Maria, înainte de dispariția copiilor. "Mă duc la Creator", i-ar fi scris acesteia mamei sale, înainte de a fi găsită dezbrăcată, ascunsă într-un bidon.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: El Mundo

VIDEO PROTVPLUS.RO