O mamă și-a omorât cele trei fiice după ce au ieșit din izolare. Tatăl a fost cel care a descoperit cadavrele

Ultima actualizare: 18-09-2021 12:43
fetite
Facebook.com

Lauren Dickason, un medic în vârstă de 40 de ani, din Africa de Sud, este acuzată că și-a omorât cele trei fiice: două gemene în vârstă de doi ani și o altă fetiță de șase ani. Totul s-a întâmplat într-o casă din Noua Zeelandă, joi seară.

Familia a plecat din Africa de Sud în Noua Zeelandă pentru a începe o nouă viață, potrivit dailymail.co.uk.

Prietenii femeii spun că aceasta își adora fiicele și că era extrem de fericită că a reușit să-și întemeieze o familie, după o lungă perioadă de infertilitate.

„Era o persoană atât de drăguță, și ea și soțul ei”, a spus o prietenă a familiei.

„Amândoi își adorau copiii. Erau atât de încântați că îi au mai ales că ea s-a chinuit să rămână însărcinată”, a spus un vecin.

Soțul acesteia, Graham Dickanson, este cel care a descoperit cadavrele fetițelor, după ce s-a întors acasă în jurul orei 22.00. Vecinii l-au auzit strigând: „Chiar se întâmplă asta?”.

Familia a ajuns în Noua Zeelandă la sfârșitul lunii august și tocmai ce terminaseră cele 14 zile de izolare când s-a întâmplat tragedia.

Cu 15 minute înainte ca poliția să ajungă la locul faptei, un vecin a auzit pe cineva urlând: „Primul sunet pe care l-am auzit a fost un plânset, apoi am auzit o bufnitură ca și cum cineva ar fi trântit o ușă. Vedeam prin gardul nostru pe cineva rătăcind în spatele casei și plângând”.

Un alt vecin a declarat că a auzit un bărbat plângând: „L-am întrebat dacă este bine. Nu ne-a răspuns, continua să țipe și să plângă isteric”.

Mama fetelor a fost dusă la spitalul local, iar starea ei este stabilă. Bunica celor mici a mărturisit că familia încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat: „Suntem într-o stare de șoc. Suntem devastați”.

Femeia este așteptată să se prezinte în sala de judecată sub acuzația de omor, sâmbătă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO