Pedeapsa primită de o mamă care și-a înfometat copilul de 2 luni până a murit

Ultima actualizare: 30-01-2019 23:19
mama
Facebook.com

O tânără mamă din Birmingham a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a înfometat copilul de doar două luni până a murit, relatează The Sun.

În momentul în care a murit, copilul cântărea doar 2,3 kilograme, jumătatea din greutatea unui copil sănătos la aceeași vârstă și cu 2 kilograme mai puțin decât greutatea pe care a avut-o la naștere.

Angel Poole, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a omorât copilul prin înfometare. Condamnarea femeii vine la doi ani și jumătate după tragedia petrecută în iulie 2016.

Medicii spun că Judah era un copil sănătos și bine îngrijit la controlul pe care i l-au făcut la opt zile de la naștere. Însă în următoarele săptămâni Angel Poole nu s-a mai prezentat cu fiul ei la medic.

Cea care a alertat autoritățile a fost chiar ea, care a sunat la 911 pentru a cere ajutorul medicilor, spunând că fiul ei nu poate să respire. Din păcate, o oră mai târziu copilul a murit pe patul de spital.

După autopsie, medicii au constat că băiatul a murit din cauza deshidratării și a foametei.

Într-o fotografie postată pe pagina de Facebook a tatălui lui Judah se vede că băiatul este foarte slab, chiar subnutrit. 

În luna octombrie, tânăra a mai pierdut un copil, neputând să ducă sarcina la termen. Atunci a scris pe Facebook că le duce dorul copiilor, în ciuda faptului că era acuzată de moartea lui Judah.

În fața instanței, ea a recunoscut că a pus sănătatea copilului în pericol, fapt care a dus la moartea acestuia. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO