O intepatura de tantar, acum 20 de ani, i-a distrus viata complet. Cum arata omul care se transforma incet, incet, in elefant

13-05-2016 16:15

intepatura de tantar - Shutterstock

Un brazilian traieste intr-un cosmar dupa ce a fost infectat cu una dintre cele mai inspaimantatoare boli tropicale. A fost nevoie de o singura intepatura de tantar ca barbatul sa ajunga intr-o situatie cumplita.

Raimundo a fost intepat de tanar, in urma cu 20 de ani, care era purtator de parazitul Lymphatic filariasis, denumit popular "boala omului - elefant", scriu cei de la Daily Mail.

De atunci, omul traieste un cosmar: pe picioare i-au aparut umflaturi masive, culoare pielii s-a schimbat si tot corpul i se transforma. Usor, usor omul se transforma in elefant, asa cum este denumirea populara a bolii.

Desi a fost muscat in urma cu 20 de ani, barbatul se lupta de atunci cu boala si acum urmeaza un tratament puternic, la o clinica. Surprinzator, doctorii au reusit sa ii reduca umflaturile la picioare, insa drumul va fi anevoios pana la o recuperare mai bune si nu se stie daca va disparea complet.

Cazul sau va fi prezentat intr-un documentar special, difuzat de Animal Planet.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO