O fetita de sase saptamani a murit la New York dupa ce a cazut in casa liftului. Mama ei ar fi impins din greseala caruciorul

14-10-2016 10:17

mama cu copil in carucior

Un incident groaznic a avut loc joi in cartierul Brooklyn din New York. O fetita si mama ei au cazut opt etaje in gol, dupa ce au intrat in casa liftului fara sa realizeze ca ascensorul nu este acolo.

Mama de 21 de ani impreuna cu fiica sa de numai sase saptamani asteptau liftul la penultimul etaj al unei cladiri cu 25 de nivele, aflata in plin proces de renovare. Atunci cand usile s-au deschis, femeia a impins caruciorul fara sa isi dea seama de absenta cabinei ascensorului. Cele doua au cazut opt etaje in gol, in casa liftului, pana au aterizat pe cabina aflata la etajul 15, relateaza Mirror.

Medicii alertati prin numarul de urgenta 911 au gasit-o pe fetita moarta. Mama, identificata de politie ca fiind Aber Al-Rahabi, a supravietuit caderii si a fost dusa la spital.

Autoritatile investigheaza acum cazul si vor sa afle daca administratorul cladirii a semnalat functionarea defectuoasa a lifturilor si daca mama stia acest lucru. Ei au gasit in total 50 de nereguli, dintre care patru doar la ascensoare. Deocamdata nu au fost facute arestari.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO