O fetiță de patru ani a fost înecată, după ce părinții ei au fost împușcați mortal

09-03-2018 17:11

familie ucisa

O fetiţă de patru ani a murit înecată, după ce a fost forţată să intre într-o maşină în care se aflau de cadavrele părinţilor ei, iar maşina a fost împinsă într-un lac de către criminal.

Konstantin, în vârstă de 35 de ani, şi Inna Larkov, în vârstă de 32 de ani, au condus timp de două ore de-a lungul Peninsulei Crimeei pentru a cumpăra o maşină pe care bărbatul a găsit-o pe Internet. Alături de ei se afla fiica lor Arina, relatează Daily Mail 

Aceştia au ajuns într-un sat, Geroevskoe, unde s-au întâlnit cu doi bărbaţi care au pretins că sunt proprietarii automobilului scos la vânzare. După ce soţii au coborât să discute cu aceștia, unul dintre bărbaţi ar fi scos o armă şi i-a împuşcat pe cei doi în cap şi în piept. Apoi, criminalul în vârstă de 28 de ani şi complicele său au furat 255.000 de ruble, aproximativ 3.650 de euro, pe care Larkov le avea asupra sa.

Se presupune că suspecţii le-au lăsat cadavrele în maşină, apoi au blocat-o în autoturism şi pe fetiţă, că mai apoi să împingă maşina într-un lac. Trupurile neînsufleţite au fost găsite câteva zile mai târziu, după ce vecinii familiei s-au îngrijorat când au văzut că nu au mai dat niciun semn de viaţă.

Poliţiştii au arestat un bărbat care a fost gardian într-o închisoare şi a fost acuzat de crimă. Acesta risca închisoare pe viaţă.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO