O fetita de 12 ani a trecut prin chinuri greu de imaginat. A fost violata de mai multe ori de un cuplu de surdo-muti

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12

Prin chinuri greu de imaginat a trecut o fetita de 12 ani din Iasi. Politistii au descoperit ca a fost violata de mai multe ori de un cuplu de surdo-muti.

Copila fusese trimisa de diriginta ei sa-i ajute la lectii, acasa, pe copiii celor doi soti cu handicap. Insa barbatul a abuzat-o sexual de mai multe ori pe eleva. Iar nevasta lui i-a fost complice si a torturat-o, la randul ei, pe sarmana fata... Cei doi soti sunt acum in arest. O vreme, amenintata cu moartea, fetita, eleva in clasa a VI-a, nu a povestit fratilor ei nimic.

Insa, in urma cu doua zile, nu a mai rezistat si le-a spus totul. Asa au aflat politistii despre clipele groaznice prin care a trecut copila de 12 ani timp de doua luni. Se pare ca in momentul in care eleva mergea acasa la cele doua persoane surdo mute sa le ajute copiii la teme, tatal acestora o viola, apoi o speria ca daca va spune ce s-a intamplat o va ucide. Cercetarile politistilor au aratat ca si sotia acestuia a participat la o parte din scenele teribile. In fata anchetatorilor, cei doi, in varsta de 29 si 39 de ani si-au recunoscut faptele si au fost arestati pentru 30 de zile.

Vecinii celor doi soti cu handicap spun ca barbatul era violent si capabil de orice, mai ales atunci cand bea peste masura: "Is rai asa, fac galagie asa, se bat, se cearta. Au doi copii, nu prea ii pot creste. Vecina asta a lor are o fetisoara, zice ca s-a aninat de dansa".

Rudele celor doi soti le iau insa apararea si dau vina pe familia fetei pentru ca si-a lasat fiica sa mearga singura in casa vecinilor.

Fata de 12 ani care a trecut prin chinuri cumplite va fi consiliata psihologic.

Barbatul si sotia lui sunt acum arestati preventiv. Primul pentru viol, iar nevasta pentru complicitate la viol. Cei doi copii ai lor, unul de clasa intai, celalalt in clasa a treia, au fost luati de asistentii sociali si dusi intr-un camin. Cel mai probabil, parintii lor vor fi decazuti din drepturi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO