O fetita a fost batuta de tatal ei cu un furtun, pentru ca vorbise la telefon cu bunicul

Ultima actualizare: 19-10-2012 16:26

Un tablou de o cruzime extrema ilustreaza, din pacate prea bine, atmosfera din familiile in care parintii fac legea cu pumnul.

Victima este de aceasta data o copila de 11 ani, din Dambovita, care a ajuns la spital cu rani adanci, dupa ce tatal ei a batut-o cu un furtun.

Nici nu conteaza greseala nevinovata facuta de fetita. Nimic nu-i justifica omului comportamentul si asa au considerat si judecatorii care l-au trimis dupa gratii.

Imaginile sunt tulburatoare, dar si mai socanta e marturia fetitei de 11 ani, care le-a povestit medicilor
prin ce a trecut.

Loviturile dure cu furtunul au venit dupa ce a indraznit sa raspunda la telefonul tatalui sau si sa vorbeasca pentru cateva clipe cu bunicul ei.

Pe langa fiica pe care a bagat-o in spital, barbatul mai are doi copii de 6 si 7 ani. Obisnuieste sa-i bata si pe ei, dupa cum spune chiar sotia lui.

Politistii l-au retinut pe barbat si l-au dus in fata judecatorilor, care au dispus arestarea lui pentru 29 de zile.

Daca magistratii il vor gasi vinovat, barbatul ar putea sta departe de familia lui intre 3 si 10 ani.

Fetita va mai ramane internata o buna perioada de timp la spitalul din Gaesti, unde medicii ii vor vindeca ranile.

Cu greu insa ii vor fi vindecate traumele din suflet, pentru care va avea nevoie de o lunga perioada de consiliere psihologica.

Statisticile Directiei pentru protectia Copilului arata ca in Romania, de la inceputul acestui an, peste 5.000 de copii au fost abuzati, de cele mai multe ori de cineva din familie.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO