Cum se simte fetița de 2 ani care a căzut de la etaj, după ce a spart un geam cu ciocanul

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2017 08:05
Categorie: Şocant

O fetiţă de doi ani din Iaşi, lăsată singură în apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc, a căzut, miercuri, de la fereastră, şi este acum internată la Spitalul de Copii Sfânta Maria, în stare extrem de gravă.

Medicii au operat-o, însă copilă are leziuni profunde la cap şi fracturi la mâini şi picioare. Vecinii povestesc că ar fi spart geamul cu un ciocan, înainte de a se apleca peste pervaz

Copila a fost preluată imediat de un echipaj medical și dusă direct în sala de operaţii, la Spitalul de Copii din Iaşi. Analizele au aratat o fractură de bază de craniu şi alte leziuni severe, care-i pun viaţa în pericol.

Dr. Solange Roșu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Sfânta Maria Iaşi: „A fost adusă în Unitatea de Primire Urgente în stare generală foarte gravă. Investigaţiile au stabilit un traumatism cranio cerebral sever, fractură de baza de craniu, contuzie pulmonară, contuzie abdominală şi fractură la membrul superior stâng. Are instabilitate hemodinamică, ca atare prognosticul este rezervat."

Fetiţa de doi ani, locuia împreună cu părinţii şi cu cei trei fraţi mai mari într-un cămin, la etajul 3.

Martor: „Dormea şi s-a trezit singură în casă. A spart geamul cu un ciocan ş,i după ce a spart geamul cu ciocanul, a aruncat ciocanul jos. Când m-am uitat în sus, copilul stătea acolo, pe geam, şi am ţipat: 'bai bagă-te în casă'".

Martoră: „A aruncat cu ciocanul şi, odată cu ciocanul, şi-a dat drumul. A venit cu fruntea de ciment. A venit ambulanţa. Să dea Dumnezeu să se facă bine.”

Poliţiştii şi asistenţii sociali fac o anchetă şi în familie, pentru a vedea dacă părinţii se fac vinovaţi de neglijenţă.

O echipă de asistenţi sociali s-a deplasat încă de la primele ore, joi, la locuinţa familiei, pentru a analiza cazul. Au aflat că tatăl era miercuri seara la muncă, iar mama plecase până la un magazin din zonă.

Copiii erau în grija fratelui cel mare, de 11 ani. Nu se ştie motivul pentru care băiatul nu era în casă când s-a petrecut incidentul. Cert e că fetiţa nu a fost oprită de nimeni să spargă geamul şi să se aplece peste pervaz.

Asistenţii sociali trebuie să stabilească exact condiţiile în care sunt crescuţi cei patru copii şi dacă cei mari sunt trimişi la grădiniţă sau la şcoală. În funcție de aceste detalii, angajaţii de la Protecţia Copilului pot propune sancţiuni pentru părinţi.

Fetiţă de doi ani, în comă, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Iaşi
Fetiţă de doi ani, în comă, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Iaşi
VIDEO PROTVPLUS.RO
crimă Călărași
Triplă crimă în Călărași: doi soți și fiica lor. Legătura suspectului de 17 ani cu victimele
Momentul în care o femeie este „înghițită” de asfalt. VIDEO
Prima declaraţie a tânărului care a intrat cu maşina în oameni, în Brăila. Ce explicaţie a dat
Un individ din Bistriţa, proprietarul unui câine de luptă, a filmat momentul îi aruncă animalului un maidanez drept prada
Scandal în cimitir. O femeie s-a trezit cu un WC construit deasupra mormântului tatălui său
Bătrână violată de un bărbat care venea de la cârciumă. "Tanti, dă drumu' la uşă"
Pisica
A murit după ce l-a mușcat o pisică, în timpul vacanței în Maroc
Un bebeluș a murit, după ce a fost violat de soțul bonei sale. Unde se afla mama fetiței
Bărbat ameninţat cu poze compromiţătoare cu fetiţa sa, din cauza unei restanţe la un credit de 300 $
Descoperire șocantă într-un cămin de alimentare cu apă. Cum a fost găsit un bărbat
Un șofer începător a spulberat 4 oameni pe trecere, la Constanța. Un tânăr a murit, o femeie e în comă
Momentul în care tânărul recidivist din Brăila lovește în plin doi oameni cu mașina, filmat de camere. VIDEO