O femeie și-a ucis concubinul, mai bătrân cu 35 de ani, și i-a ascuns cadavrul. Unde a fost găsit


Ultimul update: Sambata 15 Februarie 2020 15:34
Sursa: zdbc.ro
Data publicarii: Sambata 15 Februarie 2020 15:17
Categorie: Stiri Socante
O femeie și-a ucis concubinul cu 35 de ani mai mare și i-a ascuns cadavrul. Unde l-au găsit polițiștii

Crimă înfiorătoare la Onești. Cadavrul unui bărbat de 85 de ani a fost găsit, în stare de descompunere, în locuința unui vecine, cu care acesta ar fi avut o relație de concubinaj, după ce bătrânul dispăruse de mai multe zile.

Potrivit presei locale, bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile, iar fosta soție și vecinii au alertat autoritățile.

Pompierii i-au spart ușa locuinței, căutându-l, însă nu l-au găsit în casă. Continuând cercetările, anchetatorii au scos la iveală o crimă, scrie zdbc.ro, care citează unupetrotus.ro.

Bătrânul de 85 de ani a fost ucis luni, după o ceartă violentă, de o vecină în vârstă de 49 de ani, cu care acesta ar fi avut o relație de concubinaj.

Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului în apartamentul femeii, pe balcon. Cei doi stăteau pe aceeași scară, ea la etajul 4, iar el la etajul 2.

Și mai șocant este faptul că femeia ar fi ținut cadavrul pe balcon, cu cei patru copii minori ai săi în casă.

Femeia și-a recunoscut fapta, a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, scrie sursa citată.

Sursa: zdbc.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO