O femeie și-a ucis cinci dintre copii, după care le-a ascuns trupurile în congelator: „Nu puteau exista”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Mama si copil
iStock

O femeie în vârstă de 37 de ani dintr-o localitate franceză a fost condamnată la opt ani de închisoare, după ce și-a înecat cinci bebeluși, după care le-a ascuns trupurile într-un congelator.

Romana Canete, în vârstă de 37 de ani, a fost dată de gol de una dintre fiicele adolescente, care a găsit trupul unuia dintre bebeluși într-o pungă ascunsă în congelator. Tânăra și-a anunțat tatăl, iar bărbatul a alertat polița din localitatea Louchats.

Potrivit anchetatorilor, cei cinci bebeluși au fost născuți într-o perioadă de 10 ani. Juan Carlos, soțul femeii, a declarat că nu a știut de sarcinile soției sale, conform publicației The Independent, care citează BBC.

„Mai întâi, aș dori să le cer iertare bebelușilor. Voi face asta când voi părăsi închisoarea și voi merge la cimitir. Vreau să cer iertare și familiei, fiicelor mele care au trecut prin această situație. N-am avut nicio altă opțiune, așa că am respins ideea de sarcină. Pentru mine, mental, acești copii nu puteau exista”, a spus femeia.
Descoperirea a fost făcută în 2015.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO