O femeie și-a găsit tatăl mort în magazie. Bărbatul își pusese capăt zilelor


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 10:15
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 07:53
Categorie: Stiri Socante

Dramă într-o familie din județul Dâmbovița. O femeie și-a găsit tatăl fără suflare în magazia din curtea casei părintești.

 

Se pare că omul și-ar fi pus capăt zilelor, măcinat de o boală cumplită, dar și de depresie. Nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio. Poliţia a deschis o anchetă.

Fost tâmplar de meserie, bărbatul era văduv de mulţi ani şi avea doi copii, o fată şi un băiat. Bătrânul era diagnosticat cu o boală grea şi locuia cu fiica sa în comună Malu cu Flori. Înainte de tragedie, femeia a plecat într-o localitate învecinată să ia pensiile.

Când s-a întors acasă, fiica bătrânului a constatat nenorocirea şi a sunat imediat la 112. Un echipaj de la ambulanţă a sosit la faţa locului, din nefericire însă salvatorii n-au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Fiica bărbatului: "Cred că totuşi a premeditat chestia asta, culmea e că a fost şi fratele meu aici. S-a comportat normal. Avea tot ce îi trebuie, avea medicamente, mâncare, stătea cu mine, condiţii cât de cât."

Când şi-a găsit tatăl fără suflare, femeia a început să ţipe după ajutor.

Vecină: "Am auzit ţipând, s-au dus băiatul cu soţul acolo şi au văzut cum era. Un om bun, un vecin bun, în vârstă, a fost şi el bolnav."

Vecin: Vecina ne-a strigat, ne-am dus acolo.
Reporter: - Nu s-a mai putut face nimic?
Vecin: Nu, nu, era... Am încercat, l-am ridicat, dar nu...

Trupul fără viaţă a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie. Cazul este anchetat şi de poliţişti.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO