O femeie s-a căsătorit cu fratele său vitreg după o relație de 10 ani

02-06-2019 15:59

debby

O femeie din Statele Unite s-a căsătorit cu fratele său vitreg, după ce, timp de 10 ani și-a ascuns relația față de familie.

 

Debby Zutant în vârstă de 51 de ani din Key West, Florida, s-a căsătorit cu fratele său vitreg Joe în vârstă de 38 de ani. Ceremonia a avut loc în urmă cu patru ani.

Cei doi au același tată și susțin că suferă de atracție sexuală genetică, o boală care îi determină pe subiecți să se îndrăgostească de rudele înstrăinate.

Debby și Joe s-au întâlnit în 2003, ia femeia spune că între cei doi a fost vorba de dragoste la pirma vedere. Au fost nevoiți că timp de 10 ani să-și ascundă relația față de familie și susțin că autoritățile nu și-au dat seama că sunt rude deoarece aveau nume de familie diferite.

Astfel de relații incestuoase sunt interzise în Statele Unite.

„Deși eu și Joe ne înrudim, amândoi ne-am îndrăgostit nebunește. Știu că avem același sânge, dar nu am crescut împreună, așa că este complet diferite de celelalte rude. Am fost adoptată la vârsta de 3 ani și întotdeauna lipsea ceva”, a mărturisit femeia.

Când femeia avea 35 de ani a angajat un detesctiv pentru a-i găsi părinții biologici. Așa l-a găsit și pe Joe, despre care a spus că o completează.

O bună perioadă de timp, cei doi și-au ascuns relația, însă Debby a decis să facă totul public pentru a atrage atenția asupra condiției medicale de care suferă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO