O musulmanca din Indonezia a incalcat legea Sharia si a fost asupru pedepsita. Motivul bizar pentru care a fost biciuita

Ultima actualizare: 20-10-2016 05:35
biciuita2

O femeie din provincia Aceh, Indonezia, a fost biciuita de 23 de ori din cauza unui motiv bizar.

O femeie care a ramas neidentificata tipa de durere, in timp ce era biciuita de 23 de ori in Aceh, Indonezia, pentru ca incalcat Sharia, legea islamica, adica cea care interzice relatiile intime intre partenerii necasatoriti, relateaza Daily Mail

Aceh este singura provincie din Indonezia unde se practica legea Sharia, iar oamenii sunt supusi loviturilor de bici daca pariaza, consuma alcool sau daca intretin relatii sexuale homosexuale.

Femeia a fost flagelata luni, la o moschee, alaturi de alte 13 persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 30 de ani. Se presupune ca femeia a fost pedepsita pentru ca ar fi stat prea aproape de iubitul sau.

Sase cupluri au fost gasite vinovate de incalcarea Sharia, adica au incalcat legile legate de intimitate, privind cuplurile necasatorite, neavand voie sa se atinga, imbratiseze sau sa se sarute.

Un barbat a fost biciuit pentru ca si-a petrecut timpul alaturi de o persoana de sex opus, intr-un loc secret, fiind acuzat de adulter.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO