O femeie din SUA i-a dat foc sotului in somn. Disperata, a facut acest lucru dupa ce a aflat ce a patit fiica sa

Ultima actualizare: 08-08-2014 07:12

Intr-un oras din statul american Washington, o femeie a fost arestata dupa ce a incercat sa-i dea foc sotului ei, in timp ce dormea. Le-a spus politistilor ca a vrut sa-l pedepseasca dupa ce a aflat ca ii abuza sexual fiica in varsta de 7 ani..

Anchetatorii s-au folosit de imaginile de la camerele de supraveghere pentru a reconstitui faptele. Politia spune ca sotia barbatului, Tatanysha Hedman, a incercat sa-i dea foc cand dormea. Vecinii au aflat cu stupoare ce s-a intamplat in blocul lor. "Erau mereu impreuna. Nu pot sa cred ca s-a putut intampla una ca asta", spune un vecin.

Culmea e ca in apartament se mai afla un prieten de familie. Acesta a aruncat o patura pe el ca sa stinga flacarile care ii cuprinsesera pieptul si fata. Apoi, victima, pe nume Vincent Philips, a fugit afara urland de durere si a intrat in magazinul unei benzinarii din apropiere. Anchetatorii spun ca suspecta a fost la aceeasi benzinarie, cu cateva ore mai devreme, si a umplut cu benzina o canistra rosie. Cand au intrat in apartament, politistii au gasit canistra rosie, iar canapeua avea urme de la foc.

Femeia plecase de acasa, dar a fost gasita destul de repede, in cartier, si arestata. Le-a spus politistilor ca a aflat ca barbatul ii abuzeaza sexual fiica in varsta de 7 ani, pentru care el era tatal vitreg. Philips a suferit arsuri destul de grave si se afla in spital la terapie intensiva.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO