O femeie din Sibiu a fost ucisa de iubit in gara, sub ochii copilului lor. "Numai batuta, asa o stim de 16 ani"

12-01-2016 17:14


Scene teribile s-au derulat la Sibiu, intr-o statie de autobuz din fata garii. Un barbat de 41 de ani a injunghiat-o pe mama celor trei copii ai sai, iar biata femeie a murit cateva ore mai tarziu, la spital.

Cei doi locuiau impreuna de 16 ani. Cunoscutii spun ca inca de la inceput relatia lor a fost marcata de violente pentru ca, gelos din cale afara, barbatul obisnuia sa o bata crunt. De mai multe ori tanara l-a parasit dar s-a intors de fiecare data, de dragul copiilor.

De sarbatori, dupa ultima bataie, femeia a fugit cu tot cu copii si a decis sa nu se mai intoarca mai ales ca gasise un alt barbat cu care spera sa isi refaca viata. Dar, gelos, iubitul a urmarit-o si, cu prima ocazie, a atacat-o violent si a injunghiat-o. Barbatul a fost arestat preventiv si nu este exclus sa primeasca pedeapsa maxima, 20 de ani de inchisoare, daca anchetatorii vor doveni ca a premeditat crima. Baietelul martor la nenorocire a fost preluat de urgenta si inclus intr-un program de consiliere.

Scenele violente s-au petrecut in fata garii din Sibiu, unde barbatul si-a descoperit iubita stand de vorba cu alt barbat. "A tras-o afara, au schimbat cateva cuvinte si a luat decizia asta prostesca. A tinut prea mult la ea si nu a putut sa mai suporte ca il lasa ea singur si fara ea si fara copii", povesteste o martora a tragediei. Ranita grav de, tanara de 31 de ani a murit curand, la spital. Agresorul a fugit imediat dar n-a ajuns prea departe, fiind prins rapid de politie. Martor la atacul sangeois a fost si unul dintre copii, un baietel de 4 ani, care a suferit un soc.

Protectia copilului a dispus masura de plasament in regim de urgenta pentru cel mai mic dintre cei patru copii, urmand ca in zile urmatoare specialistii sa analizeze situtia si a celorlalti doi frati minori in vederea stabilirii unor masuri de protectie speciala.

Cunoscutii spun ca era de asteptat ca finalul relatiei sa fie unul violent. “Se tot plangea: mi-e frica sa ma mai duc inapoi ca ma omoara, ca mereu a amanintat-o, a stat cu ea 16 ani”, spune sora victimei. “Numai batuta si suferita, asa o stim… “

Iar matusa victimei spune ca barbatul “era un om rau. Asa cand era cu oamenii, nu parea dar cand era cu ea, era prea violent.”

VIDEO PROTVPLUS.RO