Fată de 17 ani, înjunghiată de mama ei, care refuzase să-și ia medicamentele

Dată publicare: 07-09-2017 12:52
Dată actualizare: 11-09-2017 15:56


Caz șocant în judeţul Satu Mare, unde o mamă şi-a înjunghiat propria fiică, o adolescentă de 17 ani. Imediat după atac, femeia de 46 ani şi-a lăsat faţa plină de sânge, în apartament, şi a fugit.

Într-un ultim moment de luciditate, a oprit un şofer şi i-a spus ce a făcut, iar bărbatul a sunat la 112. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa adolescentei.

Fata de 17 ani se afla în apartament alături de mama ei. Femeia, care este cunoscută cu tulburări de comportament, ar fi trebuit să urmeze un tratament, însa surse din ancheta spun că în ultima vreme ar fi refuzat să mai ia medicamente. Cearta a pornit atunci când fiica ei a încercat să o convingă să îşi ia pastilele. Într-un moment de furie, femeia a luat un cuţit din bucătărie și și-a atacat fiica. Adolescenta a încercat să se apere și s-a ales cu tăieturi la nivelul mâinilor, coapsei şi gambei. Fata s-a prăbușit, plină de sânge, iar mama ei a fugit în stradă.

Cuprinsă de remușcări, aceasta a povestit totul unui şofer, iar bărbatul îngrozit a sunat la 112. Medicii au transportat-o de urgenţă pe faţă de 17 ani la spital pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Femeia a fost internată pentru investigaţii şi tratament la psihiatrie. Poliţiştii au început şi ei o anchetă în acest caz.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO