O femeie din Pakistan i-a tăiat penisul unui bărbat ce a încercat să o violeze


Ultimul update: Marti 04 Februarie 2020 16:40
Data publicarii: Marti 04 Februarie 2020 16:32
Categorie: Stiri Socante
viol

O femeie din Pakistan i-a tăiat penisul unui bărbat pe care l-a acuzat că a încercat să o violeze.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a folosit un cuţit pentru a se apăra de bărbatul care a atacat-o după ce a pătruns în locuinţa sa din provincia centrală Punjab, a declarat un oficial al poliţiei, Mohamed Ilyas, potrivit Agerpres.

Femeia a declarat că era singură în casă în momentul în care bărbatul a pătruns în locuinţă şi a încercat să o violeze. Femeia a fugit la bucătărie, a luat un cuţit şi apoi i-a tăiat penisul când intrusul a încercat să o atace din nou, a spus Ilyas.

Bărbatul de 28 de ani primeşte îngrijiri medicale la spitalul din oraşul Faisalabad şi va fi interogat după ce starea sa se va ameliora, a mai spus oficialul pakistanez.

Situația din Pakistan

 

Sute de femei sunt violate în Pakistan în fiecare an, însă cei care comit atacurile sunt rareori pedepsiţi, din cauza legilor şi a procedurilor de urmărire penală complicate, conform Comisiei pentru Drepturile Omului din Pakistan.

Victimele violurilor sunt adesea acuzate că au provocat agresiunile pentru că au socializat cu bărbaţi, o chestiune condamnată în societatea conservatoare musulmană.

Multe femei preferă să păstreze tăcerea şi refuză să depună plângere la poliţie pentru a evita să fie condamnate de societatea conservatoare din Pakistan, a declarat Fundaţia Aurat care militează pentru drepturile femeilor.

„Este o situaţie dureroasă. Adesea victimele sunt învinovăţite atât de sistemul juridic, cât şi de societate”, a declarat militanta pentru drepturile femeilor Farzana Bari.

Sursa: Agerpres

Tags: pakistan, viol, femeie,

VIDEO PROTVPLUS.RO