O femeie din Indonezia a fost devorată de un crocodil "îmblânzit"

Ultima actualizare: 16-01-2019 20:39
crocodil

O femeie din Indonezia a fost atacată şi devorată de un crocodil "îmblânzit", crescut la o fermă de perle din arhipelagul indonezian Sulawesi, au anunţat miercuri autorităţile din această ţară, citate de AFP.

Deasy Tuwo, responsabilă în cadrul unui laborator pentru perle de cultură din Minahasa, în provincia Sulawesi-Nord, a fost ucisă joia trecută de reptila de 4,4 metri lungime, relatează Agerpres

Corpul mutilat, parţial devorat de crocodil, a fost găsit dimineaţa următoare de colegii femeii, a precizat pentru AFP un responsabil din cadrul agenţiei pentru protecţia mediului, Hendrik Rundengan.

''Potrivit primelor date, ea a căzut în incinta în care se afla crocodilul'', a adăugat el subliniind că poliţia continuă ancheta.

Crocodilul, numit ''Merry'' (''Fericit''), a fost sedat luni pentru a fi scos din incintă. Operaţiunea a durat trei ore şi a necesitat mobilizarea a zeci de persoane printre care s-au numărat responsabili din cadrul agenţiei de mediu, militari şi poliţişti, a explicat Rundengan.

Reptila, care era deţinută fără autorizaţie, va fi transferată într-o zonă naturală protejată.

Arhipelagul indonezian este bogat în numeroase animale exotice, inclusiv mai multe specii de crocodili care atacă oamenii în mod regulat.

În aprilie 2016, un turist rus a fost ucis de un crocodil în Insulele Raja Ampat, o zonă frecventată de amatorii de scufundări.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO