O femeie din Iasi si-a dat foc din cauza ca sotul ei venea prea tarziu acasa. "Avea ceva pe suflet si a facut pozna"

10-06-2015 12:58


O tanara de 21 de ani din judetul Iasi si-a dat foc dupa ce sotul sau ar fi amenintat-o cu divortul, spun vecinii lor.

Femeia se temea ca o va pierde astfel si pe fetita lor, in varsta de trei ani. Cind hainele i s-au aprins cativa sateni au sarit sa o salveze, iar femeia este acum in stare grava, la un spital din Capitala, cu arsuri pe 90 la suta din corp! Medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Tanara si sotul sau se certau tot mai des in ultimul timp- spun vecinii. O femeie povesteste ca sotia il banuia pe barbatul ei de infidelitate. Omul, care munceste in constructii la oras, lipsea de acasa de dimineata pina seara, iar nevasta a devenit tot mai banuitoare. Satul de reprosuri, barbatul a amenintat-o cu divortul, iar ea si-a luat copilul si s-a mutat la bunica ei.

"A luat copilul, a plecat cu bagaj cu tot la bunica-sa, s-a dus acolo, a lasat copilul in casa”, poveteste o vecina. „Ea avea ceva pe suflet si a facut pozna, s-a ars."

Cei din jur au sarit sa ii stinga femeii hainele si au sunat dupa ajutor la 112. Tanara de 21 de ani a fost dusa cu un elicopter SMURD la Spitalul de arsi din Bucuresti. Medicii spun ca, din pacate, are arsuri foarte grave, pe 90 la suta din corp, si sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire. Fetita sa de 3 ani a ramas in grija tatalui.

VIDEO PROTVPLUS.RO