A facut dragoste cu fostul ei barbat, apoi s-a intors in bratele actualului iubit. Povestea de dragoste incheiata tragic

Ultima actualizare: 01-01-2016 10:55

O incalcita poveste de dragoste s-a terminat sangeros la Ramnicu Sarat. Suparat ca sotia lui l-a parasit si s-a mutat cu iubitul fara sa divorteze, un barbat de 45 de ani a mers in locuinta in care stateau cei doi si a ucis-o pe femeie.

Martori la crima au fost iubitul victimei si fiica ei de 12 ani. Agresorul a fost retinut si poate sta dupa gratii 25 de ani.

Gheorghe, barbatul acuzat de omor, a mers impreuna cu fiica lui de 12 ani, ca sa isi viziteze sotia. Ilinca il parasise dupa 18 ani de casnicie, fara sa divorteze, si se mutase la noul ei iubit, bibliotecar la o scoala din oras.

Politistii spun ca Ilinca s-ar fi retras in alta incapere cu fostul ei barbat, pentru o partida de amor. Apoi, femeia de 46 de ani s-a intors in bratele actualului iubit. Acela a fost momentul in care Gheorghe nu a mai judecat si a ucis-o pe Ilinca.

Cand s-a intamplat crima, in casa se mai aflau iubitul femeii si fiica ei.

Vasile Ardei, procuror Parchetul de pe Langa Tribunalul Buzau: "A intarziat sa anunte evenimentul la 112 pana in dimineata zilei de 29 decembrie 2015, cand depasandu-se in camera unde se afla victima, a constatat ca aceasta decedase."

Barbatul acuzat de omor are 45 de ani. Cei care il cunosc spun ca a lucrat o vreme in strainatate, iar cu banii pe care i-a strans reusise sa isi contruiasca o casa langa Ramnicu Sarat, unde a incercat sa se ascunda dupa crima.

Fara sa fie cuprins de remuscari, dupa ce a comis fapta, fostul sot al femeii a plecat spre locuinta lui aflata la cativa kilometri de orasul Ramnicu Sarat. Dimineata, acolo l-au gasit politistii, iar barbatul nu s-a opus in niciun fel arestarii.

Sotul victimei este acuzat de omor si poate sta pana la 25 de ani de inchisoare. Fiica lor de 12 ani a fost data pentru moment in grija bunicului patern si urmeaza sa fie consiliata psihologic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO