O femeie din Botosani a ajuns la spital batuta de barbatul cu care a intretinut relatii intime. Ce i-a marturisit femeia

Ultima actualizare: 29-04-2016 07:08

Ancheta complicata in Botosani, dupa ce o femeie de 30 de ani, a ajuns batuta la Spitalul de Urgenta. A povestit ca a lovit-o un barbat cu care intretinuse relatii intime si caruia la final femeia i s-ar fi confesat si i-ar fi spus ca are HIV.

In clipa aceea, omul a facut o criza de furie.

Femeia de 30 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenta din Botosani, in stare de ebrietate si cu numeroase vanatai. Avand in vedere starea ei, medicii au anuntat politia. Pacienta a spus initial ca a fost victima unei tentative de viol, insa a refuzat sa i se faca un control ginecologic. Apoi a negat atacul si a sustinut ca de fapt nu-si aminteste exact ce s-a intamplat.

A refuzat sa depuna plangere, desi ar fi pomenit la un moment dat de un barbat care a batut-o, dupa ce au intretinut relatii intime si ea i-a marturisit in final ca are HIV. Se pare ca dupa ce a lovit-o, barbatul ar fi sunat la 112 sa ceara ajutor si sa primeasca o confirmare ca femeie se afla in baza de date a persoanelor infectate cu acest virus. Insa aceste informatii sunt oricum confidentiale.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO