O femeie din Argeș, rănită grav după ce și-a dat foc

Ultima actualizare: 24-08-2017 16:16
ambulanta, pacient

O femeie din judeţul Argeş şi-a dat foc vineri dimineaţă, după care s-a aruncat într-un lac din curtea unei rude, ea fiind găsită pe malul apei cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Soţul femeii a spus că aceasta a suferit o intervenţie de extirpare a unei tumori pe creier, iar în urma operaţiei medicii au spus că este posibil ca ea să aibă tulburări de comportament.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie de 49 de ani, din localitatea Arefu, şi-a dat foc, apoi s-a aruncat într-un lac din curtea unei rude.

Ea a fost găsită în viaţă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, şi a fost transportată la spitalul din Curtea de Argeş.

Soţul femeii a precizat că femeia s-a trezit devreme vineri, iar la un moment dat a constat că soţia sa nu este în casă şi a început să o caute, găsind-o în curtea rudei respective.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Tot în judeţul Argeş, echipajele ISU au intervenit, vineri, pentru a scoate trupul unei femei care s-a înecat într-un canal care face legătura cu lacul de acumulare din Curtea de Argeş.

Cadavrul a fost examinat de medicii de la Ambulanţă, care au constatat că femeia murise în urmă cu câteva ore, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO