O femeie din Anglia si-a injunghiat mortal partenerul fiindca petrecerea de ziua ei era un esec. Ce a patit barbatul

Dată publicare: 27-10-2016 10:26
Dată actualizare: 30-10-2016 07:04


crima

O femeie din Anglia si-a injunghiat mortal iubitul, la cateva ore dupa ce si-a anuntat fiii ca petrecerea de ziua ei este la fel de jalnica ca in fiecare an.

Lisa Withers din Greater Manchester, care avea 47 de ani la momentul acela, i-a trimis un mesaj unuia dintre copiii ei: “Imi anulez ziua de nastere pentru ca e la fel de jalnica in fiecare an”, relateaza The Sun

La putin timp dupa aceea, o disputa familiala s-a soldat cu injunghierea repetata a lui Jason Capper, iubitul ei, in spate si gat, in timp ce barbatul de 45 de ani avea o altercatie cu fiul femeii, Christopher, in varsta de 29 de ani.

In timp ce victima zacea muribunda, se presupune ca Whithers zbiera catre Capper: “Sper sa mori!”

Capper a fost injunghiat de 7 ori in spate, gat si umar si a murit la spital la mai putin de o ora de la incident, in ciuda incercarilor de resuscitare.

Cand a fost interogata de politie, femeia a declarat: “Mi-am pierdut cumpatul, nu stiu ce s-a intamplat. M-a ranit de atatea ori, iar cand l-am vazut agresandu-l pe Chris, m-am infuriat atat de rau si nu am mai gandit rational. ”

Crima a avut loc in 24 octombrie 2015, cand femeia urma sa implineasca 48 de ani.

Femeia i-a trimis un mesaj pe telefon lui Christopher, in care scria ca-si anuleaza petrecerea de ziua ei de nastere, fiindca in fiecare an se intamplau aceleasi lucruri, fiind o petrecere jalnica.

Fiul ei a sunat-o dupa ce a primit mesajul si a devenit ingrijorat dupa ce a auzit-o ca “i-a ajuns si era satula de tot”.

El s-a deplasat la domiciliul mamei lui si a gasit-o certandu-se cu Capper si a incercat sa intervina pentru a-i desparti.

Procurorul Paul Reid a declarat: “Capper si Christopher au ajuns in strada, luptandu-se intre ei. Fiul lui Whiters a sunat la salvare cand a vazut sangele cum ii umplea tricoul lui Capper si ca nu mai putea respire normal.”

Femeia respinge orice acuzatie de crima, iar procesorul continua.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO