O femeie de 61 de ani a fost violata de un vecin cu 40 de ani mai tanar. Ce a facut acesta, de frica, dupa ce a atacat-o

Dată publicare: 07-06-2016 16:57
Dată actualizare: 10-06-2016 06:59


O femeie de 61 de ani, din Gorj a fost violata de vecin cu 40 de ani mai tanar, care pur si simplu a atacat-o pe drum, si a tarat-o intr-un lan de grau.

Culmea este ca prin zona a trecut chiar atunci si sotul victimei, care a auzit zgomote ciudate, dar cum era intuneric, i-a fost frica sa intervina, gandindu-se ca sunt mai multi indivizi care l-ar putea bate crunt. In final, suspectul de viol a fost retinut.

Tanarul a profitat de faptul ca pe drum nu mai erau alti trecatori, si a atacat-o pe femeie.

Ana Ionica, victima: A zis 'stai fa, ca daca nu, te omor'. A tras pantalonii de pe mine, m-a umplut de sange, mi-a pus iarba in gura sa nu tip, ma doare tot 
Reporter: Nu ati reusit sa strigati dupa ajutor ? 
Victima: Am strigat, dar degeaba nu m-a auzit nimeni.

Sotul victimei: Am auzit gemete, m-am dus incolo, am venit, am vazut bicicleta. Daca aveam cutit la mine de atunci intram, dar m-am gandit ca sunt multi. De abia a iesit, pe branci a iesit.

Femeia a fost transportata la spital, insa a refuzat internarea. Are totusi nevoie de ingrijiri medicale pentru urmatoarele doua saptamani. De teama consecintelor, agresorul i-a cerut iertare femeii, prin intermediul rudelor.

Andrei Lazar, purtator de cuvant IPJ Gorj: Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca un tanar de 21 de ani ar fi acostat o femeie de 61 de ani din Aninoasa, care se indrepta spre domiciliu, exercitand acte de violenta asupra sa si fortand o sa intretina relatii sexuale,. Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infractiunea de viol.

Tanarul va fi prezentat unei instante de judecata cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 10 ani de inchisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO