O femeie de 52 de ani a murit dupa ce a fost legata de un copac plin cu furnici veninoase. Ce acuzatii i s-au adus victimei

Ultima actualizare: 08-01-2017 07:13
femeie furnici

O femeie a murit din cauza unui grup de infractori care au legat-o de un copac infestat cu furnici veninoase, numite furnici de foc.

Victima in varsta de 52 de ani, care a fost pe nedrept acuzata ca ar fi furat o masina, a fost gasita in viata de catre politisti, dar a murit din cauza problemelor respiratorii cand a fost transportata la spital, conform Mirror

Insectele i-au intepat traheea ceea ce a dus la umflarea ei, nemaiputand sa respire. Raufacatorii s-au luat de femeie atunci cand aceasta a incercat sa-l ajute pe fiul ei, care a fost legat de copac, fiind acuzat de furtul unei masini.

Fiica femeii a primit aceeasi pedeapsa, dar ea si fratele sau mai mare au supravietuit. Inaintea acestui incident, potrivit localnicilor, cei trei au fost batuti si arsi.

Se pare ca incidentul a avut loc de Anul Nou, in Caranavi, Bolivia. Autoritatile locale au declarat ca femeia impreuna cu cei doi copii au venit din capital La Paz in Caranavi pentru a recupera o datorie.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO