O femeie care voia să se sinucidă și se așezase pe calea ferată, salvată de jandarmi. Care era motivul

Ultima actualizare: 11-10-2021 16:11
jandarmi salvat femeie
Pro TV

Jandarmii aflaţi în misiune de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în cartierul Schela Cladovei, au reuşit să salveze o femeie de 75 de ani care se aşezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, femeia plângea şi era dezorientată, iar jandarmii au îndepărtat-o de pe linia de cale ferată cu puţin timp înainte să fie lovită de trenul care venea cu viteză.

"Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid. Printre lacrimi, femeia, în vârstă de 75 ani, le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să îşi curme suferinţa", informează IJJ Mehedinţi.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgenţă pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat.

Ulterior, aceștia au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceştia şi condusă în siguranţă acasă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO