O femeie a sunat disperata la salvare, dupa ce un sarpe boa i s-a incolacit in jurul gatului si a muscat-o de nas. Ce a urmat

Ultima actualizare: 01-08-2017 07:08

Pompierii americani au trebuit sa intervina pentru a-i salva viata unei femei, dupa ce aceasta a sunat disperata la autoritati, in urma unui atac al unui sarpe boa constrictor.

Femeia din Ohio, SUA, a sunat panicata la Politie, spunandu-i dispecerului: “Am un sarpe boa constrictor prins de fata mea”. Victima, complet terifiata, a mai spus ca sarpele s-a incolacit in jurul gatului ei si a muscat-o de nas, conform BBC

Ea a mai adaugat ca a “salvat” sarpele, impreuna cu un alt boa. O ambulanta a sosit de urgenta la fata locului, iar medicii au gasit-o pe femeie cu sarpele incolacit in jurul gatului.

“Era incolacit in jurul gatului si o musca de nas, incercarea de a-l indeparta fiind inutila. Am fost nevoiti sa ii sectionam capul sarpelui, pentru a elibera victima. Era sange peste tot”, a declarat ofiterul Tim Card.

Serpii constrictori isi omoara prada prin sufocare, ei incolacindu-se atat de puternic in jurului ei, incat oxigenul si sangele nu mai ajung la organele victimei. Femeia, care a mai adaugat ca a detinut 11 serpi, se afla in afara oricarui pericol.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO