O femeie a primit o scrisoare de 15 metri lungime de la o vecină. Ce a supărat-o atât de tare

Ultima actualizare: 24-09-2020 18:48
scrisoare gigantica
Reddit

O femeie a primit de la o vecină supărată o scrisoare de nu mai puțin de 15 metri lungime, scrisă cu litere de-o șchioapă, în diferite culori. Gestul vecinei a venit după dispută legată de jucăriile copiilor.

Întâmplarea neobișnuită a avut loc într-o localitate din Marea Britanie iar protagonista, care a vrut să-i păstreze anonimatul, a dezvăluit-o pe rețeaua socială Reddit, relatează publicația The Sun.

Femeia a explicat că a primit gigantica scrisoare de la mama unei fetițe, care pretindea că jucării de-ale fiicei sale a ajuns în curtea ei. A invitat-o pe vecină să vină să le caute, dar în schimb a primit sulul lung de 15 metri, sub forma unui mesaj de protest.

scrisoare gigantica

În scrisoare, vecina a arătat că a recurs la acest gest neobișnuit la insistențele fiicei sale de 7 ani.

Însă, femeia care a primit lunga epistolă susține că are înregistrările camerei de securitate, în care se poate observa că fetița de șapte ani este obligată de mama ei să lase sulul de hărtie la ușă.

Comentariile internauților la postare nu s-au lăsat mult așteptate, mulți îndemnând-o pe femeia în cauză să-i răspundă cu aceeași monedă, folosind hârtie igienică. Alții au sfătuit-o să pună bine scrisoarea, pentru a putea fi folosită ca probă în instanță, în situația în care conflictul va căpăta o formă violentă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO