O femeie din Targu Jiu a murit intr-un incendiu. Pompierii, nevoiti sa improvizeze dupa ce masina lor n-a incaput pe strada

Ultima actualizare: 04-04-2016 06:59

O femeie din Targu Jiu a fost gasita joi noapte fara suflare in casa care i-a fost cuprinsa de un incendiu puternic. Oamenii care au vazut focul s-au speriat si au sunat disperati la 112, dar valvataia s-a extins cu repeziciune si la o alta locuinta.

Pompierii au intervenit cu greu pentru ca masinile lor nu au putut intra pe strada ingusta.

Alarma s-a dat joi noapte, in jurul orei 2:00. Un vecin a vazut flacarile care pusesera stapanire pe casa femeii si a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Martora: "Erau flacarile cat casa, nu aveai ce sa vezi, ardea peste tot, nu vedeai decat fum peste casa. Ne-am speriat foarte rau."

Martora: "Incercaram sa ne ducem in casa sa vedem daca e cineva, nu puturam sa intram de foc. Ne gandiram sa nu ia si vecinii foc."

Valvataia puternica s-a extins cu repeziciune si la o locuinta din apropiere. Pompierii veniti la fata locului au avut o interventie dificila. Ei nu au putut inainta cu autospecialele pentru ca strada este mult prea ingusta.

Stelian Balasa, ISU Gorj: "Nu s-a putut patrunde cu autospeciale si a trebuit realizat dispozitiv de la distanta mai mare. Concomitent cu localizarea si stingerea incendiului, acesta in timpul actiunilor de stingere s-a propagat si la casa invecinata. "

Dupa ce au stins incendiul, militarii au gasit in locuinta de la care a pornit focul si trupul neinsufletit al femeii in varsta de 63 de ani.

Vecin: "Singura, singura statea."

Vecin: "A aprins si ea focul, o femeia in varsta si s-a intamplat nenorocirea. Era si ea bolnava."

Proprietara statea singura, iar fiul ei munceste in strainatate. Vecinii l-au anuntat de cele intamplate si il asteapta acasa pentru a-si conduce mama pe ultimul drum. Intre timp, politistii au deschis o ancheta pentru a stabili de la ce a izbucnit incendiul, dar si ce i-a adus moartea femeii.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO