O femeie a murit după ce a mâncat într-un restaurant cu o stea Michelin, în Spania


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 10:09
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 10:06
Categorie: Stiri Socante
restaurant

O femeie a murit, iar alte 28 de persoane au ajuns la spital, după ce au mâncat la un restaurant cu o stea Michelin, în Spania.

Victima de 46 de ani a mers împreună cu soțul și fiul lor de 12 ani la restaurantul RiFF, în Valencia, însă cina s-a transformat într-o tragedia. Femeia a murit, iar ceilalți doi membri ai familiei au ajuns la spital cu stări de vomă, scrie BBC.

În urma incidentului, restaurantul a fost închis pentru control.
Restaurantul RiFF, recompensat cu o stea Michelin, este recunoscut șir ecomandat pentru „bucătăria sa inovatoare”.

Reprezentanții restaurantului au transmis scuze clienților săi.
Un purtător de cuvânt al Ministerului Regional al Sănătății din Valencia a declarat pentru BBC News că inspectorii sanitari nu au putut găsi o cauză clară care să producă tragedia.

Eșantioane din unele feluri de mâncare care au fost servite ca parte a unui meniu de degustare au fost trimise la Institutul Național de Toxicologie pentru analiză.

Unele rapoarte au sugerat că ciupercile Morel ar fi putut fi de vină, dar oficialii au declarat presei locale că așteaptă rezultatele testului.

"Indiferent de motivul care a cauzat această situație, vreau să-mi exprim regretul profund pentru ceea ce s-a întâmplat, sperând că în curând toate aceste fapte vor putea fi clarificate", a declarat proprietarul restaurantului. "Am luat decizia ca restaurantul să rămână închis până la stabilirea cauzelor a ceea ce sa întâmplat."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO