O femeie a murit după ce a căzut cu tot cu mașină de pe un baraj, în Argeș. Soțul a leșinat când a primit vestea

Dată publicare: 13-11-2017 09:51
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Tragedie duminică seară, în județul Argeș. Trei copii au rămas fără mamă, după ce o femeie de 42 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un canal al barajului de la Zigoneni.

Autoturismul a fost scos după mai bine de o ora din apă, iar soțul victimei a leșinat când a aflat vestea.

Femeia de 42 de ani se întorcea de la serviciu pe un drum comunal neluminat și fără niciun indicator rutier. Șoferita a pierdut controlul volanului într-o curbă și a căzut într-un canal al barajului de la Zigoneni.

Un bărbat care-și plimbă câinele a auzit zgomotul puternic și a văzut în zare luminile mașinii care se scufunda, așa că a sunat imediat la 112.

"Au stat cam un minut la suprafață și s-au scufundat. Am venit aici, nu era nicio mișcare. S-a scufundat foarte repede mașina", spune bărbatul.

Pompierii au lansat o barcă pneumatică pe apă și au început căutările. După câteva minute, au găsit mașină, iar sătenii strânși la fața locului au sărit în ajutor.

Soțul femeii a leșinat când și-a dat seama că în mașina înghițită de apă este soția lui și a fost dus la spital.

Pentru femeie, medicii n-au mai putut face nimic..

Mădălina Epure, ISU Argeș: "Mașina era la jumătatea canalului, acoperită de apă. DIn păcate, înăuntru se afla o femeie de 42 de ani."

Insp. princ. Mădălin Zamfir, IPJ Arges: "Se continuă cercetările în cauză pentru a stabili împrejurările, fără a se axclude ipoteza unui act suicidal."

Când au auzit de incident, primarul și vicepirmarul au venit la fața locului, însă au fost admonestați de către cetățenii nervoși.

”E drumul primăriei ăsta. Faceți ceva în curba asta să se pună un bolovan, un semn ceva să nu mai cadă”, le-au reproșat oamenii.

În urma femeii decedate au rămas trei copii cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO